Vrlo dobro se zna da je Novak Đoković jedan od najbogatijih sportista na cijeloj planeti. Za sada je zaradio preko 100 miliona dolara samo od sponzora, a ako vam kažemo koliko je dobio od osvajanja turnira širom svijeta onda normalnom čovjeku jednostavno ne bude dobro od cifri koje se tu vrte. 

Ali, i pored toga on je svoje malo carstvo izgradio u Monaku, da bi u doba korona virusa ipak se preselio u Špansku Marbelju. Pored ovoga ima luksuzne stanove i kuće u New Yorku, Majamiju, i ostalim svjetskim metropolama. U Srbiju dođe jako rijetko, i to u Beograd gdje također ima stan, a da bude sve po propisima, potrudio se i njegov otac Srđan. 

On je tako predložio Novaku da naprave pravi mali ljetnikovac na padinama Fruške Gore, kupili su ogromno zemljište nadomak jednog sela blizu Rume. Izolovano je a prve komšije su udaljene tek par kilometara. Na ovome je insistirala i Jelena Đoković, koja je zahtjevala da nema puno ljudi okolo njih, jer želi svoju mir i privatnost. Gradnja je uveliko krenula, a Srđan Đoković je tu da sve nadgleda, jer je Novak Đoković u Australiji gdje se sprema da napadne i prvi Grand slem sezone. 

Ono što su komšije rekle, je to da su Đokovići jako rijetko tu, čak je i jednom prilikom bio i Novak sa djecom i Jelenom, ali se nisu baš puno zadržavali. Ljubazno su se ispozdravljali, ali jednostavno nisu imali vremena da sa njima popiju kafu. Šta vi mislite o bračnom paru Đoković, da li su ipak malo nadmeni? 

Preporučeno