U nastavku današnjeg članka se bavimo jednom jako zanimljivoj temi a po samom naslovu ste mogli da shvatite o kome mi danas pišemo, a ova poznata supruga od Miodraga Kostića je svima zapala za oko iako ima više decenja godina ona izgleda kao da joj je tek dvadeset. Svi postavljaju pitanje koliko bi nakon samo kratkog pogleda na najnovije slike Marijane Mateus iz teretane reklo da je ona baka? Jako bi mali broj tu činjenicu potvrdio a sve zbog toga što bivša supruga kralja šećera Miodraga Kostića i fudbalskog trenra Lotara Mateura izgleda poput djevojčice. Ljepota Marijane naslijeđena pa i ona na kojoj je godinama dizajnerka radila osvoja već na prvi pogled i jedan je od njenih najvažnijih aduta, kao i savršeno izvajanja figura.

Iako je ona na početku jeseni napunila 51 godinu Marijana izgleda bespreorijno, a slike iz teretane najbolje tome svjedoče. Na njima ona pozira u kratkoj bodi majici i helankama koje ističu njne obline, uzak struk i liniju kakvom se rijetko koja i mnoga mlađa žena, može pohvaliti.

Moramo da kažemo kako je prirodna ljepota Marijane Mateus gotovo pa sve ostavila bez daha, mnogi muškarci joj kao mlađoj nisu mogli da odole, a ništa drugačija statistika nije ni danas kada je baka unuka. Marijana plijeni i nevjerovatnom inteligencijom i harizmom, a pozitivan duh i široh osmijeh na licu takođe su nešto čime može da se pohvali. Koje je vaše mišljenje o njoj i njenom izgledu, a u nastavku vam donosimo njene slike da pogledate? Pišite nam vaša mišljenja u komentar ispod teksta. 

Preporučeno