Otkriće novog dečka Jelice Sretenović sada je javno poznato, više nije tajna. Nakon što je prerano preminuo njen prvi suprug, cenjeni advokat Miloš Miša Sretenović, koji je bio njena prava ljubav i ostavio joj mladu udovicu, glumica nije imala interesa da se bavi drugim muškarcima. Jelica Sretenović je ćutke podnosila bol zbog gubitka oca svoje voljene dece, koji je odigrao ključnu ulogu u njenoj sposobnosti da nastavi dalje. Njene ćerke Olja i Ana, kao i unuk Miša, nazvan po pokojnom ocu, postale su svrha njenog postojanja. Trebalo je dosta vremena da Jelica bude spremna da otvori svoje srce nekom novom, koga će mediji kasnije nazvati njenim “novim dečkom”.

 

 

Jeličin susret sa Mišom dogodio se u njenoj mladosti, u nepunih 18 godina. Njihova veza se brzo produbila, a brak je rezultirao već nakon godinu dana, kada je Jelica zatrudnela. Intenzitet i značaj ove privržene veze ostavio je trajan utisak u sjećanju njene koleginice, koja ju je prepoznala kao jedinstvenu i čvrstu asocijaciju koja je oblikovala njen život. Često opisivana kao žena zaštićena, nalik na polarnog medveda, zbog veze sa advokatom, Jelica se mučila da pronađe zamenu za svog preminulog supruga Mišu, nakon njegovog preranog smrti. U pokušaju da ubrza svoj proces izlečenja, Jelica je donela impulsivnu odluku da proda svoj stan na Vračaru i preseli se na Zvezdaru. Međutim, ubrzo je shvatila svoju grešku i odmah se vratila u svoje ranije boravište. Ovi postupci sugerišu da je Jelica tražila utehu usred tuge i pratećih promena, na kraju prepoznajući da je njen dom na Vračaru duboko povezan sa dragim uspomenama. Vrativši se u svoj stan, verovatno je povratila osećaj sigurnosti i bliskosti, ukorenjen u sećanjima njenog voljenog Miše. Jelica je shvatila da je tuga trajna emocija koja se ne može lako promeniti, bez obzira na nove okolnosti. Tokom godina, Jelica je naučila da razgovara o prošlim događajima, a da ne gaji toliko ljutnje. Nedavne fotografije snimljene tokom njenog odmora na Jadranskom moru služe kao dokaz da je dostigla tačku u svom životu u kojoj se može fokusirati na svoje emocionalno blagostanje.

 

 

 

Trenutno, Jelica uživa u Crnoj Gori sa koleginicom Lidijom Vukićević, što ukazuje na spremnost da se druži sa prijateljima i prigrli nove mogućnosti. Jelica Sretenović i Lidija Vukićević viđene su u društvu nekoliko muškaraca, kako dobro uživaju. Fotografije od sinoć dočarale su njihove radosne trenutke sa mnogo mlađim pratiocima, što je dovelo do spekulacija o identitetu zgodnog mladića koji je poljubio Jelicu, a mnogi se pitaju da li je on njen novi dečko. Jelica je na ovu situaciju odgovorila slatkim osmehom. Bilo da je u pitanju romansa ili prijateljstvo, svi su oduševljeni što ponovo vide Jelicu srećnu.

 

 

 

 

Preporučeno