Od trenutka kao voditelj i autor je počela da radi na emisji Srećna Srbija književnica Mira Bobić Mojsilović je stekla dodatno znanje o našoj domovini istovremeno upozala je ljude raznih profesija, mentaliteta, karaktera i profesija što ju je posebno obogatilo. Gde god da pođe, na istok, sever, ju ili zapada zemje Miira već drugu sezonu sve beleži što kroz sopstvena sećanja, što fotoaparatom, a neretko novonastale sadržaje ona voli da podeli sa pratiocima na “Instagramu” i podseti ih koliko je Srbija zapravo lepa. Jedna od poslednjih slika, osvanula na njenom profilu privukla je možda čak i najveću pažnju javnosti do sada, a sve zbog zgodnog muškarca koji na fotografiji kraj Mire pozira. Da je to novi dečko Mirjane Bobić Mojsilović svi su odmah posumnjali, a njen širok osmeh samo je spekulacije nadogradio.

Mira nikada nije krila da je ljubav za nju posebna pokretačka snaga te da je normalno i očekivano da ima partnera tačnije da je zaljubljena. Ono što mediji nikada nisu uspeli da doznaju, a ona o tome nikada nije želela da govori, je ko su ti muškarci koji su uspeli da osvoje književnicu. Nagađalo se godinama i spekulisalo na tu temu. Spajali su mediji Miru sa moćnicima i umetnicima sve dok nedavno ona nije jasno stavila do znanja kakav je muškarac po njenim merilima.

“Džentlmen čuvajući dobar glas, čast i privatnost žene sa kojom izlazi, čuva i spostveni ugled, sliku o sebi i dobar glas – naglasila je književnica u tekstu napisanom za portal To sam ja media čiji je odlomak objavila na društvenim mrežama, a ubrzo je objavila i fotografiju sa nepoznatim visokim muškarcem što su svi smatrali potvrdom je upravo on novi dečko Mirjane Bobić Mojsilović. Vreme će pokazati jesu li sumnje bile istinite.”

Preporučeno