Neprekidno se šuška da su Tošić i Jelena Karleuša u lažnom braku i da je razvod neminovan. Međutim, neki spekulišu da je par i dalje zajedno zbog snažne ljubavi jedno prema drugom i posvećenosti svojoj deci, Atini i Niki. Karleuša je izrazila zabrinutost da bi razvod negativno uticao na odrastanje i bezbrižnu mladost njenih ćerki, zbog čega je par odgodio proces na neodređeno vreme.

 

 

Poznato je da su mediji od samog početka njihove ljubavne veze predviđali loš kraj , ipak su njih dvoje uspjeli da prebrode mnoge krize u braku ,bilo je svega od prevara i laži, ali su ipak uspjeli da ostanu zajedno.Iako se nijedno od njih dvoje nije oglašavalo povodom priče o njihovom razvodu , paparaci su odlučili pomno da ih prate , posebno Duška i njegovo kretanje , ne bi li ga uhvatili sa novim izabranicom i tako razriješili nedoumice javnosti. Međutim, Duško nije olakšao posao paparacima, i jako teško ga je vidjeti u ženskom društvu.

 

 

Prije nekoliko godina na društvenim mrežama osvanula je fotografija iz 2006.godine , koja je označila početak njihove priče . Čim su se Jelena i Duško upoznali odmah su znali da su stvoreni jedno za drugo . Jelena ga je iste večeri upoznala sa svojom porodicom , a neki čak kažu da su se odmah tada i zaručili .Kasnije je Jelena od Duškovih poznanika saznala da je Duško bio Jelenin vatreni obožavaoc . Ovu informaciju Karleuša je otkrila u interviju za Hello portal .Duško i Jelena su prebrodili brojne krize u braku pa će vjerovatno prebroditi i ovu koju trenutno prolaze jer njih dvoje su jednostavno stvoreni jedno za drugo.

 

 

 

 

Preporučeno