Starleta Maja Marinković ne prestaje da šokira javnost sa svojim postupcima, pa tako i danas imamo novosti koje se odnose na nju. Podsjećanja radi, ona je svojoj prijateljici Aleksandri Subotić preotela nevjenčanog supruga, biznismena Pecu Raspopovića, sa kojim je bila dva mjeseca u vezi, a onda su prekinuli, te je Maja šokirala sve kada se pomirila sa bivšim dečkom, Filipom Carom, dok je još veće iznenađenje bilo to da je Peca opet sa Aleksandrom koja mu je oprostila javnu prevaru.

Sinoć je počela nova šesta sezona rijalitija Zadruga, a jedna od novih učesnica jeste i Maja Marinković, koja je zapravo i prva koja je ušla u Bijelu kuću. Ona je sjedila za stolom sa Kristijanom Golubovićem, i tu su oni pričali, pa se ona dotakla njenog prekida sa kontroverznim biznismenom, a rekla je: “To jeste trajalo nekoliko meseci i više nego što treba. Ona je meni istu priču pričala, kako non-stop ide u drugi stan, pa se posvađaju i on pobegne. Nešto je kliknulo to, je**ga desilo se”, rekla je ona.

Nju je Kristijan nastavio da ispituje o njihovoj vezi, pa je ona otkrila da su oni počeli dosta prije nego se u medijima pojavila čuvena fotografija iz bazena, kada je javnost i saznala da su oni zajedno. Maja je nastavila da priča, pa je između ostalog rekla i sljedeće: “Pričala mi je da je terao da abortira. Stavio joj je prisluškivač, psiho bre! Onda je ona zatrudnela. On joj rekao da abortira, ona nije htela i eto ti. Gori su dvesta puta od mene, a ja ispadnem grbava”, rekla je Maja. Detaljnije u video snimku ispod.

Preporučeno