Kada je u pitanju ćerka Zdravka Čolića o njoj se uvek može pisati jer je ona danas odrasla devojka, koja je postala prava Instagram zvezda. Naime, Čoli je jako teško priznati kako su nji dve odrasle i kako će to sigurno jako skoro da odu od kuće, i sklopiće svoje gnezdo na nekom drugom mestu a to se nijednom ocu nikako ne sviđa.

“Ja sam jako popustljiv kad su ćerke u pitanju, zato je supruga Aleksandra ta koja je više posvećena vaspitanju naše dece. Međutim, bez obzira na tu činjenicu, trudim se da vaspitanje ne trpi, kao ni tradicionalne vrednosti, na kojima počiva moja porodica. Porodica je osnovna ćelija društva, zato je moramo negovati. Iako živimo u turbulentnom i brzom vremenu, deci je potrebna pažnja da bi izrasla u dobre i kvalitetne ljude” – rekao je Čolić za Stori nedavno.

Zatim kada su ga novinari pitali koje im poklone kupuje za rođendan, Božić li Novu godinu on je uz osmeh rekao da njih samo lova interesuje. Starija ćerka Una je na Instagramu do sada skupila preko 40.000 folovera, a stalno izbacuje storije sa novim odevnim predmetima, koji su jako skupi, kao i slike sa luks destinacija u kojima uživa skoro svake nedelje.

Nju su nedavno novinari uhvatili u jednom beogradskom restoranu sa Markom Bijelićem, inače sinom od Dragane Mirković i tako su ih odmah povezali da je u pitanju nešto više, ali je u pitanju obično prijateljstvo. Sada je zaintrigirala sve folovere, sa najnovijom fotkom sa skijanja, gde je u društvu jednog plavookog dečka, i mnogi misle da je to Čolin novi zet.

Preporučeno