Jedna od glavnih vijesti u domaćim medijima, a koja se odnosi na javnu scenu jeste vjenčanje mlađeg brata Novaka Đokovića, a ukoliko niste upoznati riječ je o Đorđe Đokoviću koji je stao na ludi kamen sa sada svojom suprugom, Saškom Veselinov, koja je inače poznata voditeljka. Na svadbi bio je samo njihov najbliži krug ljudi, porodica i prijatelji. Inače, podsjećanja radi, naš najbolji teniser se oženio 2014.godine sa Jelenom, a vjenčali su se 8.jula te godine na Svetom Stefanu.

Jedan izvor sa svadbe za medije rekao je sljedeće: “Sve je obavijeno velom tajni. Na pozivnici piše da će sat vremena pre svadbe gostima biti javljena tajna lokacija venčanja. Niko ne zna gde će proslava biti, zna se samo da je Crna Gora u pitanju”, a to nekako i ne treba čuditi s obzirom na to da su novinari nestrpljivo čekali kako bi dobili ekskluzivne vijesti. Njihova majka, Dijana je poslednjih nekoliko mjeseci bila na udaru, jer kako se piše ona nikako nije u dobrim odnosima sa njenom snajkom Jelenom, međutim one su sada na svadbi pokazače da to nije tako.

One su cijelo vrijeme bile zajedno i bile su jako vesele, a Dijana je za ovu priliku odabrala prelijepu plavu kombinaciju, na kojoj je preovladavala teget plava boja, a preko je imala bijeli blejzer, a izvor je dalje za medije rekao: “Sve će biti na vrhunskoj razini, od hrane, pića i muzike. Ovo venčanje moglo bi nadmašiti Noletovo i Jelenino”. Vaša mišljenja?

Preporučeno