Sin poznatog jevača Dragana Kojića Kebe , Igor Kojić i Teodora Bjelica nedavno su prekinuli vezu nakon otprilike šest mjeseci veze. Teodora je preuzela inicijativu za prekid veze jer je shvatila da Igor, koji je ranije bio u braku sa Severinom, nije pravi par za nju. Uprkos savjetima prijatelja, Teodora je bila jako zaljubljena u njega. Međutim, kako je vrijeme prolazilo, počeli su se razilaziti, a Teodora je prepoznala da Igor nije zainteresiran za privrženu vezu i da nije prikladan partner za nju.

 

 

 

Teodora je obavila razgovor sa Igorom, objasnivši mu da bi za sada bilo najbolje da se odmore. Iako se Igor nije složio, poštovao je njezinu odluku. Brzo je krenuo dalje, provodio vrijeme s društvom i opuštao se, pa ne bi čudilo da uskoro nađe novu djevojku, tvrdi izvor Kurira. U neočekivanom obratu, Teodora, koja je oduvijek bila poznata po suzdržanosti kada je u pitanju njezin privatni život, nedavno je otkrila vijest da je njezinoj vezi s Igorom došao kraj. Iskreno je priznala da ne odgovaraju jedno drugome i da joj partnerstvo nije donijelo sreću za kojom je tragala.

 

 

“Na izravan način, postalo je očito da nedostaje naše kompatibilnosti. Kako je vrijeme prolazilo, shvatio sam koliko je važno ne ulagati svoje vrijeme i energiju u pojedince i odnose koji mi ne donose radost. Odabrao sam razdvojite se bez gaženja negativnih emocija i iskreno želite sve najbolje za tu osobu”, ispričao je Bjelica u intervjuu za Story. Sredinom siječnja odjeknula je vijest o romantičnoj vezi Teodore i Igora koja je doznala tijekom zajedničkog putovanja na Kopaonik. Promatrači su promatrali njihovo javno iskazivanje ljubavi u baru, dok ih je paparazzo Kurira fotografirao tijekom ležernog dnevnog izlaska. Čini se da je sin proslavljenog folk pjevača Dragana Kojića Kebe ponovo doživio razočarenje u ljubavi, ostavljajući neizvjesnost hoće li u budućnosti pronaći pravu partnericu.

 

 

Preporučeno