Srbijanska estradna pjevačica Jelena Karleuša poznatija kao Diva , jedna od najkontraverznijih pjevačica na balkanu a i šire , dobila je i svoj nadimak “Mala od skandala” jer već duži niz godina svoju karijeru zasniva na skandalima umjestio na kvalitetnim pjesmama. Zadnju pjesmu snimila je tik prije nekoliko godina ali je za taj period imala i nekoliko zaista velikih skandala poput onu sa fudbalerom Ognjenom Vranješom.

 

Afera sa Ognjenom napravila joj je velike probleme kada je u pitanju i njen privatni život , iako nam je svima poznato da je Jelena supruga uspješnog fudbalera Tošića. Mediji su mjesecima pisali o njoj , gdje je bila glavna tema na svim društvenim mrežama. I dan danas Jelena tvrdi da je to samo bila jedna velika laž i izmišljotina.

 Jelena je u znak svih tih dešavanja i kleveta prošle godine dok se spremala za nastup na jednom poznatom festivalu napravila perfomans u kojem je ležala na bolničkom krevetu u seksi haljini , a u ruci je držala defibrilator a to je bila njena poruka da simbolično pokaže kako samu sebe vraća u život nakon svih nedaća koje su je zadesile. Upravo je tu fotografiju postavila na društvene mreže , a što je izazvalo i lavinu komentara njenih fanova.

Preporučeno