Ceca Ražnatović za jako dugo vremena svoje uspešne karijere, sarađivala je sa jako velikim brojem poznatih ljudi iz sviih mogućih struka. To je jednostavno neminovnost, jer kada ste u šou biznisu, i kada ste pod reflektorima kao najveća zvezda u regiji, jednostavno morate da imate sve od glave do pete po PS-u. Tu se najviše misli na stajling, a ona je jako dugo vremnea sarađivala sa poznatim srpskim stilistom Sašom Vidićem.

Međutim, njih dvoje su se posvađali pre par godina, i od tada on koristi svaku moguću priliku da ispljuje “srpsku majku”. Sada je gostovao u jednoj TV emissiji, i nije štedeo reči te je poprilično ispljuvao Cecu, ali i njenu ćerku Anastasiju.

Jedno vrijeme je imao svojih 5 minuta emisije gde bi mu produkcija pokazivala slike poznatih ličnosti s naših prostora, a on bi trebao da komentariše njihove izglede. Za Jelenu Karleušu je uvek na primer imao reči hvale, dok za njenu suparnicu Svetlanu Cecu Ražnatović i nema baš, čak štaviše.

Kada je dobio sliku od njene ćerke Anastasije Ražnatović i njene modne i odevne kombinacije, odmah je rekao da veruje da je Anastasija platila ljudima da je porede sa poznatom svetskom pjevačicom i ikonom Lejdi Gagom. On također veruje da je ona isto poput majke, kupila folovere na Instagramu, jer je nemoguće da ima preko milion folovera, a na slici ima 30.000 lajkova?! Kada je video ftke šta je Anastasija obukla, rekao je da je verovatno iz butika Mara koji se nalazi u Doboju. Isto tako je prokomentarisao i to što je Anastasija počela da se bavi pevanjem, gde je njen glas definisao kao da je kroz mumlafon.

Preporučeno