Od samog početka, sindikat Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića budi interes širokih masa. Godina 2013. obilježila je završetak tajne afere koja se proslavila na rijeci. Događaj je pobudio znatiželju svih, jer su kreatori događaja svojoj odabranici izjavili vječnu ljubav odjeveni u ležernu sportsku odjeću. Odnos dizajnerice i skladatelja bio je pod lupom, prvenstveno zbog značajne razlike u godinama, no kako je vrijeme prolazilo, izostanak najavljenog razvoda samo je pojačao interes javnosti. Mnogi su se zapitali što je zajedničko umjetnici i njenom 35 godina mlađem partneru. Veljkov glazbeni talent i dalje osvaja dizajnera koji mu pruža nepokolebljivu stručnu podršku. Kuzmančevića, koji sklada za kazalište, često se može vidjeti kako nastupa uz glumce. Tijekom Fashion Weekenda na Jahorini surađivao je s Jelenom Gavrilović, a svoje oduševljenje njome podijelio je i na Instagramu.

Davno je Jelenina ljepota osvojila Srbiju, ali njen glas me ostavlja nemoćnom. Dok nas oduševljava svojim talentom, počinje glazba. Veljko je uz fotografiju na kojoj je zagrljen s Jelenom napisao “Ljubav ili šala”, na što mu je Verica odgovorila emotikonima srca. Ovo je još jedan dokaz da je brak Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića izgrađen na čvrstim temeljima bez trunke ljubomore. Unatoč osmom desetljeću života, Verica Rakoćević, jedna od naših najuspješnijih kreatorica, ne boji se javnosti predstaviti onakvom kakva jest. Nedavno je na Instagramu objavila fotografiju bez imalo šminke, filtera i photoshopa koja je mnoge ostavila bez riječi. Njezina prirodna ljepota i izvrsna forma nadaleko su cijenjeni i raspravljani, a ona potiče sve žene, posebno one u javnosti, da prigrle svoju prirodnost i pokažu se u sličnom svjetlu.

Verica Rakoćević poznata je po predanosti održavanju svog izgleda. No, nedavna fotografija na kojoj je bez imalo šminke dokazuje da nema što skrivati; zapravo, izgleda predivno. Slika je dobila mnogo pozitivnih komentara, ne samo o njezinoj prirodnoj ljepoti, već i o njezinoj hrabrosti da se otkrije kameri bez ikakvih poboljšanja. Vericine godine nisu bitne jer i dalje izgleda blistavo unatoč ponekoj borici i pjegicama koje joj daju jedinstveni šarm. Vericina odluka da se kao javna osoba predstavi bez ikakvih filtera i uređivanja može poslužiti kao primjer svim ženama koje možda osjećaju pritisak da prate trendove u uređivanju fotografija.

Rakočević je jednom rekla kako je svaki trenutak života dragocjen, s čime se slažem. Iako ovu godinu, sa svim njezinim nesigurnostima i osobnim borbama, možda ne bih mijenjala za glamur i sjaj dvadesetih, ponekad poželim mudrost koja dolazi s godinama. Da mi se pruži prilika, odlučila bih ponovno proživjeti svoje pedesete jer točno znam što bih promijenila i kako ispraviti pogreške koje sam napravila. Ipak, važno je cijeniti svaki trenutak života, bez obzira na našu dob ili okolnosti.

Preporučeno