Mi se danas fokusiramo na glavni problem koji muči većinu žena, a to je svakako višak kilaže. On se itekako ne primeti u zimskom periodu, kada svako od nas ima jako puno odeće na sebi, ali kada dođe toplije vreme, onda je kasno za kajanje, i vidi se šta se sve nataložilo tokom hladnih zimskih dana. 

Glavno pitanje današnjice je to, kako smršati na kvalitetan i ispravan način? Mnogo je recepata i loših saveta pointernetu, koji nas može navesti na pogrešan put, i koji nam može u  krajnjem slučaju ugroziti i samo zdravlje. Mi vam danas donosimo jedan primer iz prve ruke, kako je uopšte moguće da se smrša na naormalan i jednostavan način, a da ne naškodite sebi, a i da se ne odričete omiljenih stvari koje ste do sada jeli. 

Ime ove dvojke je Mija Dan, ima 22 godine, a Engleskinja se za samo 3 godine od bucke simpatičnog lica pretvorila u manekenku, a na društvenim mrežama su je prozvali ribetinom. Ova devojka koja je imala 144 kg, danas je istopila bukvalno jednu osobu sa sebe. Za tri godine smršala je 76 kg, a svoje putovanje od bucke do “ribetine” opisala je u kratkim video klipovima koje je objavila na svom tik tok profilu.

Ova devojka dokazuje da biti zdrav ne mora da znači da treba da jedete lošu i neukusnu hranu, pa tako sebi priušti i pice i slatkiše, a do drugog obroka gricka i kekse. Doručak je obično oko 11 h i sastoji se od jaja na tostu ili čak hrskave slanine, popije čaj bez šećera, pa i malo čokolade. Za ručak je riba ili piletina sa zelenom salatom.

Preporučeno