Kada je u pitanju Ana Lečić ona je jenda od retkih mladih glumica koja ne voli nepotrebno da se eksponira u javnosti. Naime, s prvim naznakama popularnosti ćerke Branislava Lečića čvrsto je odlučila da svoju intimu sakrioje ili da je bar sa pratiocima poredili ali dozirano. Ali, ona je u poslednjih nekoliko godina u pomenutoj nameri uspela i to jako dobro, ali kako inače ljubav ume da promeni čoveka, tako je i Lekina naslednica u ovom pogledu ipak malo korigovala svoje stavove.

Ona je na društvenim mrežama danas objavila sliku sa dečkom a čime je svima jasno stavila na znanje da je zaljubljena. Naime, ćerka Branislava Lečića u vezi je sa Crnogorcem, također dramskim umetnikom Vuletom Markovićem, iako se već u samom startu osećala jaka konekcija između nje i izabranika, talentovana umetnica birala je da malo sačeka pre nego što svoja osećanja obelodani Za Aninu romansu, navodno, nije znao ni Leka, sve dok sam Vuleta pre izvesnog vremena u jednom intrevjuu nije rekao par reči o glumici i njihovom upoznavanju.

“Dobar tajming, da znate da ćutite, da znate da se igrate i da imate sreće da je sretnete2 – rekao je on za crnogorske medije. Kada je u pitanju zet Branislava on je jako zgodan i šarmantan te ne čudi što je Anu osvojio, također je vrlo pažljiv i romantičan što svedoči ovih nekoliko kadrova osvanulih na profilu mlade umetnice a istina je i da mu kultura vaspitanje nalažu da bude u dobrim odnosima sa budućom tazbinom.Ćerka Branislava Lečića i njen emotivni partner upoznali su se tokom snimanja serije “Dug moru”, gde glume par. Ljubav se odmah rodila i s vremenom produbila te nikoga ne bi začudilo da završe i pred matičarem.

Preporučeno