Pjevačica Ana Nikolić je već nekoliko dana glavna tema u medijima . Naime , kako smo mogli do sada pročitati , pjevačica je dtakla dno života . Već neko vrijeme Ana vodi medijski rat sa svojim menadžerom , koji je javnosti otkrio kako je pjevačica ovisna o narkoticima i alkoholu , te da jj je potrebno liječenje i stručna pomoć.

 

 

Međutim , javnost je najviše šokirao video koji je Ana objavila a na kojem se vidi kako pjevačica na licu ima kratere , koji su nastali kao posljedica kožnih boesti sa kojom se Ana boi već duži niz godina . Kolege sa estrade su podjeljenjih mišljenja na ovu tem. Neki su tu uz nju da joj pruže podršku , dok su drugi tu da je osuđuju. Međutim , svi se slažu u jednom a to je da je Ani pod hitno potrebna struča pomoć , te su pozvali njenu majku koja je reka da je trenutno van Srbije i uživa u ljetovanju.

 

 

Ana je pala u očaj , pa je tako napisala kako na računu ima samo 100 dinara , a svi su se pitali šta je sa njezinom kćerkom koju je dobila sa Rastom , te ko o njoj vodi računa . Novinari su se uputili do zgrade u kojojAna stanuje i tamo su razgovarali sa njenim komšijama . Jedan od komšija je rekao da je nije vidio danima , i da je njen auto nije tu parkiran ispred zgrade , što znači da Ana nije tu. Ana je prodaa i garažu koju je imala , a iz njenog stana su se vrlo često znali čuti buka i galama . Anina terasa je puna odbačenih stvari i đubreta , a ulazna vrata su joj sva izgrebana , jer je često kući dolazila pijana pa nije mogla da potrefi bravu.

 

 

Preporučeno