Naša današnja tema bit će mlada pjevačica Tea Tairović, koja je već nekoliko godina prisutna na našoj domaćoj estradnoj sceni. Svojevremeno ona se pojavljivala u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, ali nije zauzela neko zapaženo mjesto, ali tada ona nije odustala nego je polako počela da gradi svoju muzičku karijeru. Snimila je nekoliko pjesama, a snimila je i duet sa pokojnim Šabanom Šaulićem.

Pjevačica je u žižu javnosti dospjela prošle godine nakon što je njen intimni snimak ugledao svjetlost dana, i jednostavno nije bilo portala koji o tome nije pisao. Ona nešto puno nije komentarisala na tu temu, čak ju je i izbjegavala, a mi ćemo se u nastavku prisjetiti jednog njenog gostovanja, gdje se ona čak i posvađala sa voditeljem koji ju je ispitivao upravo o otm snimku, što njoj nimalo nije prijalo. Tada ju je on pitao “koliko joj muškaraca treba”, a sada je na internetu osvanuo i snimak ovog njenog gostovanja.

Dakle, kako smo već napisali, ona je gostovala u jednoj emisiji, i tu joj je voditeljka postavljala jako škakljiva pitanja na koja pjevačica i nije morala da odgovara. Tada je ona demantovala razne navode, i to da je ona sa majkom živjela u siromaštvu prije nego se proslavila i prije nego je postala “kraljica bakšiša”, a onda je uslijedilo i pitanje: “Da li je tačno da nemaš svoje ja jer si pod velikim uticajem svoje majke?” koje joj je postavila voditeljka, a Tea je odgovorila: “Odakle ti smelosti da me to pitaš? Ovo je uvredljivo i za mene i moju majku, pitanje je tako koncipirano da je meni ovo uvreda”. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno