Popularna pjevačica Aleksandra Prijović je bila vrlo emotivna i uplakana pred okupljenim predstavnicima medija tokom medijske konferencije u Štark areni. Razlozi zbog kojih pokazuje jake emocije su prosto nevjerovatni. sadržaj se nastavlja nakon oglasa Tokom nastupa uživo publika nije videla Aleksandra Prijovića u suzama. Uprkos tome što je nekadašnja članica Crvene zvezde, a trenutno jedna od najuspešnijih pevačica narodne muzike, svesno pokušava da sakrije emocije kada se kamera otvori.
Naime to se nastavilo sve do nedavnih događaja. Ipak, prije nekoliko dana Aleksandra se pred predstavnicima medija u Stark Areni slomila nakon decenijske karijere u javnosti, otkrivši detalje svog predstojećeg koncerta. Prvi put u svim ovim godinama pokazala je takvu ranjivost. Aleksandra je prvobitno planirala koncert u Areni 29. septembra, ali su zbog male potražnje za ulaznicama ona, njen suprug Filip Živojinović i druge kolege odlučili da 30. septembra dodaju još jednu emisiju.
. Aleksandra Prijović je tokom intervjua za medije bila emotivna i plačljiva. Tokom čitavog razgovora pokušavala je da se smiri i sabere misli. Aleksandar je u intervjuu za medije izrazio veliku uznemirenost i nelagodu zbog straha od suočavanja sa praznom salom. Ona je takođe otvorila vezu sa suprugom Filipom i Lepom Brenom, ponovo navodeći da spekulacije da je njihova veza bila teška nisu tačne. Priya je rekla da će tražiti savjet od Brene kako da koncertu pruži najbolju moguću atmosferu, ponavljajući koliko je Filip doprinio njenoj karijeri.
Preporučeno