Muzičko takmičenje Zvezde Granda najpoznatije je takmičenje na našim prostorima, koji postoji dugi niz godina, i čiji tvorac je Saša Popović, koji je sve to zajedno osmislio sa svojom koleginicom Lepom Brenom, i Grand produkcija u njihovom vlasništvu je bila do prije nekoliko godina, kada su odlučili da ga prodaju. Zvezde Granda, do sada su iznjedrile dosta zvijezda, koji su uspjeli da iskoriste šansu koju su dobili, pa su našli svoje mjesto pod estradnim nebom.

Tako danas na estradi imamo dosta poznatih pjevača i pjevačica koji su svoju muzičku karijeru započeli upravo u ovom takmičenju. Imali smo priliku razne situacije da vidimo na sceni, a jedna od onih koja će sigurno ostati upamćena jeste kada je poznata pjevačica Zlata Petrović izbačena iz emisije, a o ovoj situaciji i ona sama je govorila u jednom intervjuu koji je dala. Inače, tada su se pojavile neke njene fotografije u toplesu, i to je diglo veliku prašinu u javnosti, a rekla je kako ona i Saša nikada nisu bili u lošim odnosima, i nisu se vrijeđali, samo joj je on tada zabranio da ona gostuje u emisiji jer je imala tada lošu reputaciju.

Tako je pjevačica na ovu temu rekla sljedeće: “Uvek sam poštovala Popovića i njegovu politiku u “Grandu”. Digla se prašina kada su pre nekoliko godina objavljene moje fotografije u toplesu, ali malo toga što se tada pričalo je istina. Popović me nije vređao, niti je bio grub i nerpijatan”, a onda je dodala: “Moglo je da mu se dopada ili ne dopada moje ponašanje, ali mi smo oduvek ljudski razgovarali. Nije bilo nikakve zle krvi. Nekada je bilo kobno ako vam neko slika donji veš ili gole grudi. Danas je to karta za višu poziciju na estradnom nebu i Popović to zna”, rekla je ona. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno