Veoma tužna priča od jedne žene koja nije imala sreće u braku i nerazumijevanje kod svoje majke kada joj se žalila na svoje probleme u braku. Jednom je kod nje došla nakon 6 mjeseci braka i bila je trudna, tragovi krvi su bili na njenoj bluzi. Rekla je majci da joj je udarcem izbio zube, ali njena podrška je izostala i rekla da ga je možda isprovocirala.

Naredila je da se odmah vrati mužu jer šta će reči komšiluk , nazivaće je raspuštenicom a dijete kopiletom. Kćerka se morala vratit ali ne zadugo kada se opet uplakana poajvila na vratima svoje kuće. Tada je gurnuo niz stepenice i nazvao dijete kopiletom.Majka je smirivala riječima da kada mu se ponovo vrati i rodi mu dijete on će se promijeniti jer majka zna najbolje.

I ovaj put mu se morala vratiti ali treći put kada joj je izbio zube, nije htjela otići majci nego na most odakle se bacila u nabujalu rijeku. Na dzenazi su svi nju ogovarali kako je poludjela i odnijela njegovo dijete u smrt. Mjaka je ostala zadnja na grobu i upala sebi kosu, jer sramota je i šta će narod reći, dovela do ovoga.