Svet društvenih mreža je definitivno poludeo u poslednjih par meseci, jer pored Instagrama i Facebooka, sada se pojavio i Tik tok, koji je svoju pravu ekspanziju i procvat doživeo za vreme prvog talasa korona virusa. Ljudi su se nakačili i gledaju šta svet snima iz minute u minute a i pored toga što je 90% video klipova jako loše, imamo i onih 10% koji su itekako edukativni i korisni.

U Srbiji je svakako oduvek bilo mesta za dobar humor kojeg skoro nikada nije nedostajalo, pa se na svim internnet portalima uvek moglo da vide sve i svašta, a prednjačile su smešne slike i video klipovi sa svadbi. Taamo je dovoljno da se samo popije koja kapljica više, i onda u pesnu dvoranu gde su svatovi ulete kumovi sa bojlerom ili šporetom smederevcom te počaste mladence.

O tim stvarima smo itekako pisali u prethodnim mesecima, a može se jako lako povući i paralela sa Rusijom koja je 100% luda po tim stvarima. Šta tek reći za slike, video klipove i spomenike iz Srbije koje konstantno možemo da gledamo po društvenim mrežama? Od čoveka i žene koji su zagrljeni sa pištoljem i flašom u rukama, pa sve do spiska porodica koje mrtvom čoveku ne smeju nikada doći na grob, a sve to je uklesano na nadgrobnom spomeniku.

Mi se danas bavimo jednom žurkom koja je po svemu sudeći snimljena u okolini Surčina, gde imamo prase, trubače, jako glasne ljude, ali i mrtvački sanduk na kojem piše, “Ode tašta”. Snimak na tik toku je u subotu porušio sve rekorde, pogledajte i sami…

@draskom

♬ original sound – Draško Mijatović

Preporučeno