Željko Ražnatović Arkan je bio nešto poput balkanskog Džejms Dina, jer je živio jako brzo, i otišao je jako mlad sa ovog svijeta. Doduše, ne svojom voljom, jer su ga drugi likvidirali. Međutim, kakvim životom živiš, to je normalna stvar da vam se nešto takvo desi u životu. Poginuo je 2000 godine u hotelu Interkontinental, kada su ga sa leđa upucala njegova dva jako dobra prijatelja. 

Taj jedan koji je ispalio hice u njegovu glavu, i dan danas nije priveden pred lice pravde a nagađa se da je u Južnoafričkoj republici. On se oženio za Cecu Ražnatović, sa kojom ima dvoje djece Anastasiju i Željka, a koliko je bio poludio za njom u tim vremenima pokazuje i priča da je ostavio svoju prvu ženu sa četvero male djece. Bio je jako posvećen svome kriminalnom poslu, tako da nije puno imao vremena za žene.

Međutim, ono što se sa sigurnošću zna jeste informacija, da dok je bio sa Cecom u braku, imao je jako aktivan odnos sa hrvatskom pjevačicom Doris Dragović. Toliko je bio poludio za njom, da je svakog vikenda išao za Split, ali ta njihova romansa nije trajala duže od 6 mjeseci. 

Ceca je navodno sve to znala, ali nije htjela da prave nikakve probleme, ili bar nije smjela. Čak je htio i da ostavi cecu zbog nje, ali ona nije htjela da dođe u Beograd, jer se vrlo dobro znalo ko je u stvari Arkan. 

Preporučeno