Kako to inače biva nedjeljom, kada je rijaliti u pitanju neko od nominovanih takmičara zauvijek napušta Bijelu kuću, a neko od voditelja razgovara sa nekim takmičarima, koji iznose svoje mišljenje o ostalim takmičarima, komentarišu aktuelne teme, pa je tako bilo i ove nedjelje. Nominovani takmičari bili su Dalila Dragojević koju su nominovali zadrugari, koji su birali između nje i Filipa Cara, a drugi nominovani od strane publike bio je Fran Pujas.

Darko Tanasijević razgovarao je sa zadrugarima, a jedan od njegovih sagovornika bio je i Stefan Karić, koji je komentarisao najaktuelnije teme u Zadruzi, pa je tako na samom početku on komentarisao njegov odnos sa Mensurom Ajdarpašićem, pa je rekao: “On nije svestan stvari koje izgovara. Previše ima teorije da ga neko mrzi i da ga žele na dnu. Stalno mu objašnjavam… Posle svega što sam se trudio, mislim da sam jedini sa kojim je pričao i dosta puta sam video da mi samo klipa glavom i da je nesiguran čak i u mene. Ja bih ga poštovao i cenio kad bih znao šta mi misli. Mene izdvaja, pa napomene neke moje greške koje sam imao tako što navede neki moj primer. Nikog ne postavljam ispod sebe, čak postavljam i iznad, što je možda greška. Žao mi je što me Mensur poštuje jer je bio kod mene kući, a ne jer sam bio tu za njega. Uvek je bio tu šta god da mi treba, kao što sam i ja. Krivo mi je. Znam da moji pravi prijatelji, sa kojima sam odrastao, nikad me nisu tako gledali”, rekao je Stefan.

Darko ga je zatim pitao ko je po njemu gubitnik ove nedjelje, a on je rekao: “Da li da pominjem Dalilu i Cara? Gruja mi je gubitnik ove sezone. On je najviše izgubio, mogao je drugačije da se predstavi. Deca su mogla da mu budu kod kuće, a ne da se vucaraju po stanovima. Ovi koji nemaju ni kučeta, ni mačeta, oni idu sami sebi na štetu. Gruja je naštetio i svojima”. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno