Moramo reći kako ova godina nije bila laka za Vesnu Zmijanac. Godinama se bori sa visokim krvnim pritiskom, a u januaru je primljena u bolnicu. Doktor je ustanovio da joj je potrebna bajpas operacija, pa je operisana i stavljena je stent. Dobro se oporavlja, a do sada je ova godina bila bolja nego prošle. Pjevačica već duže vrijeme odlazi u vikendicu na planini. Obično ne ljetuje i ne zimuje na elitnim destinacijama, ali radije odlazi na Bukulju da napuni baterije. Kaže i da je ovo najbolje mjesto za odmor i pobjeći od svega. Ovo je upravo ono što ona radi ovog puta.

Zmijančeva je napustila bolnicu i otišla na svoje zemljište gdje je bila sa Nikoli prije nego što je angažovala ljekarsku pomoć. Dok se više ne igra sa svojim zdravljem, Vesna je donijela neke važne odluke. U međuvremenu, Zmijančev izgled se značajno popravio. Vesna Zmijanac je nakon operacije dosta smršala, a nakon izlaska iz bolnice joj je savjetovana stroga dijeta. Otkako je nastavila sa dijetom, priča se da je izgubila polovinu svoje težine. Kada su je mediji vidjeli nakon što je napustila kliniku, bili su šokirani transformacijom, a mnogi su joj počeli da šalju riječi ohrabrenja putem interneta.

Vesna ima veliki broj fanova jer već neko vrijeme nije objavila nijednu novu muziku i nije baš poznata u medijima. Vole je svi od 7 do 77 godina i svi nestrpljivo čekaju njen povratak na scenu. Uprkos zdravstvenim problemima, Vesna je ostala popularna i od svojih fanova uvijek traži karte za svoje predstojeće nastupe. Ljudi se sjećaju hitova iz 1980-ih i 1990-ih, iako kasnije u karijeri nije bila uspješna. Još se pamte njen dobar izgled i manekenska figura, iako većina njenih kolega nije imala te kvalitete. To je prikazano na slikama iz njenih ranijih godina.

Zmijančeva se nedavno vratila u medije i pružila svojim obožavaocima priliku da se prisjete svoje prošle slave. Možda je bila jedna od najvećih zvijezda u istoriji Balkana.

Preporučeno