Darko Lazić je svakako jedan sjajan pjevač, a mnogi su mu predviđali sjajnu karijeru, i proglašavali ga novim Šabanom Šaulićem. Međutim, njegov ludački način života, doveo je do toga da on jednostavno nije dostigao te neke domete, jer je bio poprilično nedisciplinovan u životu, što ga je prije 2 godine moglo koštati i života. Tada je sletio sa svojim autom u kanal, te je bio preko 6 mjeseci u bolnici.

Ni tada se nije pridržavao savjeta doktora, izlazio je iz bolnice u kolicima, da bi išao po zabavama, i opet se vraćao u bolnicu krišom po noći. Kao posljedica svega toga, danas ima oštećeno desno stopalo i to se sve odražava na njegov hod, tako da je po procjenama doktora, on će taj problem da ima do kraja svoga života. 

Kada je napokon došao sebi, opet si je ugrozio zdravlje jer se udebljao do granice kada je opet bilo njegovo zdravlje ugroženo. Probao je sa raznim dijetama da se dovede u red, ali mu nije uspjevalo, pa je na kraju odlučio da ode na plastičnu operaciju želudca, i danas ima vjerovali ili ne samo 60 kilograma. Otišao je u drugu krajnost, tako da je sada na granici anoreksije. 

On je sada posljednjih par dana konstantno u bolnici, a razlog je taj što je njegov otac odlučio da uradi istu stvar. Međutim, on je čovjek koji je u godinama, tako da je cijelu operaciju podnio puno teže nego što se očekivalo, tako da je sada na intenzivnoj njezi. Darko se nada da će njegov otac preživjeti ovu veliku borbu.

Preporučeno