Situacija oko Milorada Dodika u posljednjih mjesec dana se skoro nikako ne stišava. Koliko on god imao jako kontradiktorne izjave, mora se priznati da radi jako dobar posao sa marketingom, i jednostavno zna nešto uraditi ili reći što će svakako da digne jako puno prašine, tako da ovih dana nema ko ne piše ili ne priča o predsjedniku Republike Srpske. 

Odmah nakon skandala sa ikonom, on se pametno povukao. “Razbolio se”, dobio korona virus i duplu upalu pluća, ali hajde mu vjerujte nakon svega? Tamo je proveo punih 12 dana, i taman kada se sve stišalo, izašao je iz bolnice i odmah je održao pres konferenciju na kojoj je odmah nagazio na Bosnu i Hercegovinu, za koju je rekao da će se ugasiti kad tad. U međuvremenu je on član predsjedništva te iste zemlje. Ima li logike u njegovim riječima?

Isto je tako naglasio da je cijel apriča oko ukradene ikone izmontirana u muslimanskom Sarajevu, i da je on ni kriv ni dužan razapšet sa svih mogućih strana. I danas je održao svečanu pres konferenciju jer je danas dan Republike Srpske a ni ovaj put nije izostao njegov šou pred novinarima. Rekao je za novog predsjednika Amerike Džo Bajdena, da će on ni kriv ni dužan “ugasiti” Bosnu i Hercegovinu. 

Međutim, ni Gorica Dodik njegova kćerka nije ostala dužna medijima i ljudima koji su razapinjali njenog oca. POdigla je puno prašina sa svojim objavama na Twiteru, koji su prenijeli svi mediji, ali se jako šerovalo i putem društvenih mreža. Vaša mišljenja o njoj?

Preporučeno