Na našem prostoru najpopularniji rijaliti program jeste Zadruga čija se šesta sezona upravo prikazuje na TV Pinku i svom vlasniku Željku Mitroviću ona donosi veliki zaradu. Zvezdan Slavnić je glavni lik u ovoj sezoni koji je sin poznatog Moke Slavnića koji je na imanje u Šimanovcima ušao kao zauzet muškarac ali je zbrzo započeo ljubavnu vezu sa Anđelom Đuričić iz Crne Gore koja je duplo mlađa od njega i koja se vjernim praticoima po prvi put predstavila u prošlog sezoni kada je važila za smjernu i čednu djevojku.

Ona je taj svoj imidž srušila kada je počela ljubavnu vezi sa Zvezdanom a vrhunac zapleta se desio kada je produkcija donijela odluku da u rijaliti uvede i njegovu nevjenčanu suprugu Anu Čurčić. Anđela je ubrzo postala najpoznatija ljubavnica na Balkanu a njeni roditelji po pisanju medija jako teško podnose njeno ponašanje u Zadruzi i od sramote ne izlaze napolje.

Nikada se nikada nisu oglašavali u javnosti povodom učešća njihove ćerke u rijalitiju jer im je to ona lično zabranila a sada se na njenom profilu koji vodi njena najbolja prijateljica pod nadimkom Popadija i koju često Anđela spominje prd kamerama, pojavila jedna objava koja je izazvala puno pažnje.

Ona je postavila jednu sliku od Anđele a uz nju ide pjesma Seke Aleksić rođena sa vukovima, a tekst koji se može da pročita glasi da stižu pelene i da je zet usvojen i da se oglasila Popadija. . Da li ovo znači i da su Anđelini roditelji prihvatili Zvezdana kao budućeg zeta ostaje da se vidi.

Preporučeno