Popularna pjevačica Slavica Ćukteraš, šira je javnost po prvi put predstavljena u popularnom muzičkom takmičenju Zvezde Granda, i ona je bila dio najuspješnije i najtalentovanije generacije takmičara. Naime, Slavica je na vrhuncu svoje karijere povukla iz javnosti, a to sve zbog ljubavi, pa se udala za sportiste Vladu Adamova, koji je kao golman imao jako uspješnu karijeru.

 

 

Naime, njihov brak nije dugo potrajao, pa nakon razvoda o njemu se nije često pisao i nije se znalo ni gdje je ni šta radi i kako živi, ​​a sada je opet glavna tema svih medija, nakon što je bivša supruga prijavila policiju je slao prijeteće poruke . Slavica je sve prijavila policiju u Novom Sadu, a Vlada se trenutno nalazi van Srbije i čim se vrati u državu biće saslušan.

 

 

Kako saznajemo radi se o tome da je došlo do nesuglasice zbog starateljstva nad njihovim djetetom , a sama pjevačica je cijeli događaj nije željela da komentariše u javnosti , a novinare je zamolila za razumijevanje. Nakon velike prašine koja se digla na ovu temu , i sam Avramov se preko svog advokata obratio medijima , i rekao da je ostao zatečen , nakon što ga e bivša supruga prijavila za uznemiravanje. On se sada nalazi u Budimpešti , gdje u posljednje vijeme živi i radi . On se nakon prijave odmah uputio u Srbiju , i prošle sbote se javio policijskoj ustnovi kojoj je rekao da je njena tvrdnja neosnovana , a istovremen je i sam podnio prijavu protiv nje zbog učestalosti pritnje. Slavici su izdate mjere zabrane prilaska mjesec dana.

 

 

Preporučeno