Borba za starateljstvo nad sinom Aleksandrom trajala je veoma dugo između popularne pjevačice Severine Kojić i srpskog buznismena Milana Popovića. Završena je u četvrtak u opštinskom sudu u Zagrebu da dijete živi sa ocem. Severina će ga viđati samo dva puta sedmično i svaki drugi vikend od subote ujutru do nedelje uveče.

Advokat od pjevačice najavio je žalbu a Milan Popović je izjavio da mu nije  cilj da oduzme dijete majci , jer on i dalje zajedničko dijete samo će sada živjeti sa njim umjesto sa majkom. Bez obzira na presudu Milan samo traži od Severine da poštuje djetetove obaveze što se tiče škole i drugih aktivnosti. Ona previše radi jer izdržava porodicu i ima malo vreemena na raspolaganju.

Nakon sudske presude Igor Kojić je kada su doveli dijete kod Popovića , vrijeđao ga i prijetio Milanu Popoviću. Severina 45 dana nije dijete vodila u školu i zbog toga pokrenuta je istraga za zanemarivanje dijeta. U posljednih nekoliko godina bilo je dosta situacija koje jedna majka nije sebi smjela dozvoliti. Na osnovu svega toga donesena je i ovakva presuda.