Saša Kovačević vrlo je hvaljen pjevač koji već gotovo dvadeset godina uveseljava publiku, nastupajući na raznim stranama svijeta. Uprkos svom bogatom iskustvu, ostaje strastven i entuzijastičan za svaki novi koncert koji izvodi, a taj žar je vidljiv iu njegovim nastupima. Kovačević je poznat po brižljivoj pripremi pred svaki nastup, a za naredni nastup u Inđiji marljivo se pripremao. Međutim, sudbina je imala druge planove, pa obožavateljima nije uspjelo prenijeti svoje najdraže pjesme.

 

 

Naime , Saša je 20.maja hitno primjen u Urgentni centar , nakon što mu se pogoršalo njegovo zdravstveno stanje . Tamo su mu uradili odmah biohemijske analize , koje su pokazale da je kod pjevača krvna slika veoma loša , a Saša se osjećao veoma malaksalo. Zbog loših nalaza Saša je zadržan na bolničkom liječenju . Međutim nakon nekoliko dana provedenih u bolnici , ljekari su Sašu pustili na kućno liječenje.

 

 

-Saša više nije u bolnici . Otišao je kući na preporuku ljekara . On je fin i kulturan dečko i svi imaju samo riječi hvale za njeg. Saša je sam priznao da ne vodi dovoljno računa o svom zdravlju . Vjerujemo da će sve biti uredu , te da će sebi biti na prvom mjestu. Rekao je Sašin blizak prijatelj.

Nakon mjesec dana borbe sada se oglasio i Saša koji je želio da se zahvali ljekarima i fanovima na brizi , te se izvinuo za sve otkazane koncerte i najavio da od mjeseca jula nastavlja jako . Trenutno priprema nove pjesme i dobre stvari , a to je objavio na svom Instagram profilu. Koliko se vidi na snimku Saša je dosta smršao.

 

 

https://www.instagram.com/p/Cty7wLfg0uq/?img_index=1

Preporučeno