I večeras se malo družimo uz domaću estradu koja je svakao u zatišju u posljednjih godinu dana. To se svakako najviše odnosi na domaće pjevače i pjevačice koje su zbog korona virusa, definitivno bez posla i kako kažeu jako teško sastavljaju kraj sa krajem. Ostale struke u kulturi se nekako i snalaze. 

Glumci snime poneku reklamu, dok voditelji i voditeljice i dalje rade svoj posao kako treba. Jedan od njih je svakako i Ognjen Amidžić, koji je uspješni voditelj na TV Pink, i koji ima možda i najgledaniju emisiju u regiji !Amy G Show!. Međutim, i on nije mogao da prođe neokrznuto, jer se nije nikako čuvap, te je svake sedmice imao jako puno gostiju u svojoj emisiji, te je dobio korona virus. 

On je tako prije 7 dana primljen u bolnicu “Dragiša Mišović” u Beogradu, kada je odmah smješten na odjeljenje za kovid bolesnike. Odmah mu je registrovana upala pluća, i bio je spojen na kiseonik, što nije nimalo bezazzlena stvar kap što i sami znate. Prvi nalazi su pokazali da je negativan, ali kada mu je urađena analiza krvi, pokazala je da je obolio od korona virusa. 

“Zahvaljujem se doktorici Mariji Zdravković koja se pobrinula da se za manje od 7 dana vratim svojoj porodici i svojoj kući. Ono što oni prolaze u bolnici, ne bih nikome poželio. Njima svima treba definitivno dići spomenik. Radujem se novoj emisiji u utorak koja će da bude spektakularna”, izjavio je Ognjen Amidžić za srpske medije. Vaša mišljenja o Ognjenu Amidžiću? Gledate li njegove emisije?

Preporučeno