Ovaj dan ćemo da započnemo sa novostima koje nam dolaze iz svijeta, a riječ je o raznim pojavama koje se dešavaju, a koje su veoma misteriozne i jako teške za objasniti. Desilo se dosta toga, i majka priroda je čudo, te nam je ta fraza do sada više puta i dokazana, a još jednu priču sa veoma neobičnom pojavom vam donosimo u nastavku.

Dakle, kao što ste i sami donekle mogli da zaključite u nastavku današnjeg članka ćemo da pišemo o jednoj situaciju koja se desila u Čileu, a radi se o tome da je na jednom rudarskom području Tera Amarilja, u toku vikenda pojavila jedna ogromna rupa, čiji prečnik je izmjeren i iznosi oko 25 metara. Ovo područje inače je udaljeno oko 665 kilometara sjeverno od glavnog grada ove države, Stantijaga, i ono je minirano od strane kanadske kompanije “Lundin Mining”.

Kako prenose mediji, na ovom području nalazi se tim stručnjaka koji će da se bavi sa ovom pojavom, a iz kanadske kompanije stiglo je saopštenje u kojem je pisalo: “Nakon otkrivanja vrtače, područje je odmah izolovano i obaveštena su nadležna regulatorna tela. Tehnička analiza je u toku kako bi se utvrdio uzrok nastanka rupe. Najbliža kuća udaljena je 600 metara od vrtače, a naseljena područja i javna služba udaljeni su gotovo kilometar od mesta nastanka vrtače”. O čemu se radi, i kako je do ovoga došlo još uvijek nije poznato, tako da očekujemo da u narednim danima saznamo nešto više na ovu temu.

Preporučeno