Danas malo prostora dajemo i domaćim glumcima koji su jedva nekaako uspeli da pregrme ovaj period korona virusa, jer se bukvalno nije ništa skoro snimalo u poslednjih dana. Oni su bili da tako kažemo ugrožena kategorija, koju Vlada Srbije nije zaboravila. Oni su tako dobili čak 3 turnusa finansijske pomoći od po 90 hiljada dinara u doba korona virusa. 

Međutim, neki od njih imaju porodice, kredite i ostale troškove, tako da je za neke od njih to bila bukvalno kap u moru. Snalazili su se kako su znali i umeli, a neki od njih su se počeli baviti toalno drugim poslovima, a neki su se oprobali i u You Tube karijeri. 

Mi danas govborimo o Danici Maksimović, poznatoj srpskoj glumici, koja je za svoga života, da postoji na ovim prostorima od davnih dana zaslužila Oskara. Njen lik se pojavio u preko 70 filmova i 200 predstava, i svakako da spada u red jako kvalitetnih glumaca koji će ostati upisani zlatnim slovima u domaću glumačku scenu. 

Ona je ovih dana na odmoru, a već je neke fotke izbacila na Instagraamu, a danas je imala jako tužan stori, jer se oprostila od svog dugogodišnjeg ljubimca. Nakon punih 13 godina oprostila se od svog malog psića, a Lidija Vukičević i Suzana Mančić, odmah su joj uputile prve reči podrške. 

Preporučeno