Gala Videnović, koja je stekla slavu ulogom Nataše u Žikinoj dinastiji, smatra se jednom od najsjajnijih jugoslovenskih glumica. Njeni nastupi u nekoliko kultnih produkcija, uključujući Jagode uz grlo i Metlu bez drške, doneli su joj mjesto u srcima mnogih obožavatelja. Posebno se pamtio film Bal na vodi, u kojem je glumila, jer je izazvao pometnju među muškarcima širom nacije koji su bili opčinjeni njenom ljepotom.

Sa 12 godina Nataša je započela svoju glumačku karijeru, a nakon toga je nastavila da dobija brojne uloge. Uprkos svom uspjehu, Gala je odlučila da se udalji od reflektora na vrhuncu svoje slave, ostavljajući malo informacija o svojim trenutnim nastojanjima. Godine 1989. preselila se u Malibu i vjenčala sa rediteljem Vladimirom Aleksićem, a zajedno su dočekali dva sina po imenu Pavle i Damijan.

Gala je bila ne samo darovita glumica, već je posjedovala i izuzetnu fizičku privlačnost, osobinu koja će uvijek biti vezana za nju na našim prostorima. Zanimljivo je da je njen nadimak inspirisan romantičnom vezom između poznatog umjetnika Salvadora Dalija i njegove voljene, što je činjenica koja nije široko poznata. Osim toga, Gala je strastveni korisnik raznih platformi društvenih medija, posebno Twittera, koji pruža uvid u njen današnji izgled.

Žena je fotografisana na plaži i pokazuje svoju odličnu građu, što ukazuje da veoma vodi računa o svom izgledu. Ona se bavi jogom više od petnaest godina, prepoznajući brojne fizičke i psihološke prednosti koje ona nudi i kako joj je pomogla da postigne ravnotežu u svom životu. Ovo iskustvo ju je navelo da nastavi karijeru u jogi, a od tada ju je proučavala i sada pomaže drugima u njihovoj praksi. Njeno priznanje u Srbiji stiglo je kada je prošle godine prikazana digitalizovana verzija filma “Lopta na vodi”.

Preporučeno