Poznati pjevački par , koji se osim ojevanja bavi i plesom, zajedno sa svoje dvoje djece odmara se u prestižnom budvanskom hotelu, mjestu koje posjećuju dugi niz godina. Tokom svog boravka u potpunosti koriste sve pogodnosti i pogodnosti koje nudi ovaj luksuzni objekat. Vesna i Đole Đogani, u društvu sina Andrijana i kćerke Laure, odlučili su da se smjeste u raskošan hotel u Budvi, mjesto koje često posjećuju. Odlučni da se prepuste sebi i svojoj djeci stvore nezaboravne uspomene, nisu štedjeli. Ova godišnja tradicija im donosi ogromno opuštanje, čak i među običnim ljudima. Iako su troškovi boravka u ovom hotelu prilično visoki, čini se da im to ne predstavlja problem tokom sedmodnevnog boravka.

 

 

Đole i Vesna održavaju mladalački duh, stalno nerazdvojni i uvek se kupaju zajedno. Dok su im deca odrasla, a sin liči na istaknutu ličnost, ćerka još uvek liči na Vesnu, kaže starija gospođa koju smo zatekli na plaži. Ona dalje kaže da, tokom sunčanja, par bez napora poziva servis za rum, naručujući izbor sokova, vode i voća bez ikakvog oklijevanja ili brige za trošak. Posmatrajući grupu devojaka koje je opčinio neko po imenu Giolet, gospođa primećuje: „Ko bi rekao da ima šezdeset godina ili više? On je prilično mlad čovek, zar ne? A Vesna, pa, ona je zaista zadivljujuća žena Jasno je da je Đole jako voli, moglo bi se reći gotovo posesivan.Bilo bi mudro da ne pusti ženu kao što je ona.

 

 

Malo je poznata činjenica da Vesna i Đole, uprkos dugogodišnjoj ljubavi, nikada nisu izgovorili značajnu reč “da”, a za ovakav ishod je prevashodnu odgovornost snosila Vesna. Postoje određena ograničenja koja nas sputavaju u određenim radnjama, a ta ograničenja, nažalost, prevladavaju u našim životima. Neki pojedinci pridaju veliki značaj ovim ograničenjima, idući tako daleko da organiziraju ekstravagantna vjenčanja i usmjeravaju svoju pažnju na sam događaj. Međutim, prava suština života leži u onome što dolazi nakon ovih velikih proslava. U prošlosti sam se bojao da će ta ograničenja ugroziti dugovječnost naše veze, ljubav koju smo dijelili i strast koju smo osjećali. Ali sada sam došao do spoznaje da ta ograničenja ne potvrđuju niti umanjuju moju ljubav i poštovanje prema mom partneru. Ona je ranije, tokom intervjua za “Grand” Vesna, iskreno priznala da joj ne smeta što je njen partner u javnosti ne naziva “suprugom”. Pevač je sa osmehom primetio: „Iako on ne koristi taj izraz za mene, svestan sam da u mom odsustvu govori visoko o meni i kritikuje kada sam prisutna.

 

 

Preporučeno