Kada je u pitanju Ričarda Sandraka su njega nekada prozvali Mali Herkul zbog njegove neverovatne snage koju je stekao kao bodibilder još dok je bio dete. On sada ima 30 godina od tada se klono tegova i pokušava da živi sa svim drugačijim životnim stilom. Ovaj bivši bodibilder koji je postao poznat kao “najjači dečak na svetu” sada živi potpuno drugačijim životom nakon što je okrenuo leđa teretani.

30 godišnji Ričard Sandrak je stekao međunarodnu slavu 2005 godine zbog svoje lude snage i čvrste građe kada je bio samo dečak. On od tada izbegava medije i pokušava da živi daleko od očiju javnosti. Stvari su u nekom trenutku postale vrlo intezivne za mladog bodibildera poznatog kao Mali Herkul koji se priseća ljudi koji kampuju ispred njeove kuće da bi ga videli a Ričardova mama Lena Sandrak jednom prilikom je rekla: ” Pošto Ričard ima mnogo obožavalaca, moramo da postavljamo stvari redovno na njegovu veb stranicu, da pravimo više slika, novih video snimaka i vesti kad god se pojavi ili o njegovom novom filmu, kako bismo uzbudili njegove fanove. Imam ih puno, imam toliko mejlova u kojima me pitaju: “Gde su nove slike?””

On je nekada bio jako redovan u teretani, dizao je tegove i bavio se izgradnjom mišića a sada je sve to nestalo i Ričardovo ludo detinjstvo je sada iza njega. Od 2015 godine je radio kao kaskader u Universal Studios Holllywood Waterworld-u, izvestio je Dejli star. Ričard, koji je rođen u Ukrajini, odrastao je u Pensilvaniji u SAD, ali njegovo ekstremno detinjstvo dovelo je do toga da su njegovi roditelji naišli na ogromne kritike. Također, neki su optužili Ričardove roditelje za okrutnost nakon što su izveštaji tvrdili da je imao samo jedan procenat telesne masti, što bi moglo da bude malo fatalno. Ostatak čitajte ovde. 

Preporučeno