Vjerujemo da se svi sjećate velikog skandala koji je izbio u oktobru mjesecu prošle godine, kada je mladi srpski pjevač Uroš Živković na jednoj privatnoj zabavi na zahtjev gostiju otpjevao pjesmu “Da te nije Alija”. Ovaj snimak je uzburkao komplet balkansku scenu, koja je definitivno poludila na ove stihove, a najviše je bila iznervirana bosanska publika, koja je ovo smatrala jako velikom provokacijom sa njegove strane. 

Međutim, Uroš se pokušao “oprati” tako što je rekao da je to njegov posao, i da su mu cijelo večer tražili ovu muzzičku želju, i on je na kraju i otpjevao, a za sve je uredno plaćen, tako da je sve bilo u okviru njegovog radnog mjesta. Kasnije se upustio i u verbaklnu raspravu i sa Dinom Merlinom, kad amu je rekao da ne može biti toliki patriota, kada nije učestvovao u ratnim dešavanjima u Bosni i Hercegovini. 

Nakon cijele ove priče Uroš Živković je postao nepoželjan na području Bosne i Hercegovine, i može se reći da mu je ovo bilo itekako negativna reklama, ali i takva reklama, ona je poželjna, zar ne? Međutim, on ne prestaje sa svojim aktivnostima, i ponovo je sve šokirao. 

On je prije par noći ponovo nastupao pred prepunim klubom, i nije se nikako ispoštovala cijela priča oko epidemiološke zaštite, niko nije nosio maske, a Uroš je ispoštovao do kraja, uzeo je pare i otišao pravcu svoje kuće. 

Preporučeno