U nastavku današnjeg članka jedna jako zanimljiva a u isto vreme i mistična tema, koja će vas definitivno zalepiti za ekran vašeg telefona. Jako dobro se zna da je narod na ovim prostorima itekako sujeverean, te da veruje u sve i svašta, i samo se čeka da issplovi neki novi prorok koji bi mogao da zameni baba Vangu ili Nosstradamusa. Međutim, sve su to blede kopije, i jednostavno ni na vidiku nemamo nekog sličnog.

Pre par dana smo imali svetski kolaps Facebooka, jednostavno je sve stalo na nekih 8 ssati, Instagram, Snapchet je itekako zablokirao, tako da su svi oni koji ovise o društvenim mrežama su bili itekako zakinuti za nekih ovih par sati. Koliku su eksspanziju doživele društvene mreže, pokazuje i podatak da je Mark Cukerbberg za tu jednu noć izgubio, verovali ili ne, 6 milijardi evra.

Mi vam u nastavku današnjeg članka govorimo o izvesnom Danijelu, koji je uzburkao sve ljude gostujući na jednom radiju, kada je izjavio sledeće:”Danijel je o tome pričao u programu prošlog četvrtka, 30. septembra i iskoristio priliku da slušaocima kaže koje stvari treba da izbegavaju da rade tokom retrogradnog Merkura. “Tokom retrogradnog Merkura, koji je od 26. septembra do 14. oktobra, tih dana izbegavajte da radite sledeće: nemojte pokretati nikakav biznis, ne kupujte avio karte, ne pokrećite nikakve projekte i slično.

Jednostavno, sleddećih dana nam nikako ne dolaze lepe vesti, izjavio je on. On je također naveo, da je retrogradni Merkur doneo koronu prošle godine, a ove će da bude pad svih društvenih mreža, sve će se okrenuti naglavačke…

Preporučeno