Popularna pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović je 1989.godine doživjela zadivljujuću ljubavnu priču sa tadašnjim poznatim fudbalerom. Tada je Svetlana krenula na put slave u Beogradu, a Vladan se već etablirao kao ugledni član Crvene zvezde i stekao reputaciju harizmatične ličnosti. Vrijedi napomenuti da je Vladan Lukić u tom periodu aktivno učestvovao u utakmicama za Metz i obezbijedio finansijski unosan ugovor sa francuskim klubom.

 

 

Međutim, smatrao je nepodnošljivim nastaviti bavljenje sportom dok njegov narod trpi ogromne patnje zbog katastrofalnih događaja rata. Kao rezultat toga, doneo je tešku odluku da raskine ugovor i vrati se u Srbiju. Nakon toga, igrao je još samo godinu dana u Grčkoj prije nego što se penzionisao sa 30 godina. Razumijevanje značaja njegovog raskida ugovora sa Metzom ima veliku važnost. Uprkos kratkom mandatu Zvezdinog predsednika, neosporno je da je imao kapacitet da ostavi dubok trag u sferi fudbala. Njihove sudbine su se prvi put ispreplele kada je pevač imao 15 godina, što se poklopilo sa trenutkom kada je bivši fudbaler napunio 18 godina. Važno je napomenuti da je Svetlana tokom svog boravka u Švajcarskoj sa 20 godina imala vatrenu romansu sa Harijem Samardžićem, koji je istovremeno imao uloge voditelja i fudbalera. Nažalost, ta konkretna veza je trajala samo tri godine, a njeno postojanje je naišlo na bijes javnosti podstaknut nacionalističkim osjećajima. U stvari, kasnije je čak otišao toliko daleko da ju je optužio da je bila uzrok njegovog zatočenja u logoru.

 

 

Tokom svog boravka u Evropi, naletela je na Arkanovu fotografiju u nemačkom izdanju jednog magazina. Razmišljajući o tom trenutku, odmah je bila opčinjena njegovim izuzetnim šarmom, smatrajući ga oličenjem izvrsnosti među muškarcima. Vrijedi napomenuti da je Arkan tada još bio u braku sa Natalijom Martinović, što je označilo kao njegov drugi brak. Nakon pet mjeseci, pjevačica je krenula u romantičnu eskapadu sa Željkom, koja je kulminirala njihovim službenim angažmanom 1995. godine. Njihova svadba izazvala je ogromnu medijsku pažnju i hvaljena kao “vjenčanje decenije”. U okviru bračne zajednice sa Arkanom, Ceca je rodila dvoje dece, Veljka i Anastasiju. Tragično, Arkan je umro u januaru 2000. Sudbine Andreja Kujundžića, vozača relija, i umetnost serenada su se ispreplele zahvaljujući njihovim zajedničkim vezama. Kako se njihova ljubavna priča odvijala u produkciji Kujundžićeve TV emisije pod nazivom “Najbrzina”, njihova je veza postajala sve jača.

Međutim, nakon tri mjeseca njihova veza je prekinuta kada je Kujundžić donio odluku da se pomiri sa suprugom Marinom. Nakon ovog događaja, Vlada i Ceca su se uzdržali od otvorenog priznanja svoje romantične veze, uprkos glasinama koje su kružile 2009. o njihovoj vezi. Ceca je kroz medije konstantno ponavljala da su oni samo intimni prijatelji. Novosađanin Vladimir Cvetković postao je prvi mladić sa kojim je pevačica javno potvrdila vezu nakon tragične Arkanove smrti. Ipak, ova veza je bila prolazne prirode, jer su se Vlada i Ceca rastali nakon samo šest meseci udvaranja.

 

 

Preporučeno