U današnje vrijeme na internetu se može svašta pronaći, 100 ljudi, 100 ćudi tako da za svakoga uvijek nešto možete da pronađete. Pored You Tube-a i internet portala, na društvenim mrežama možete ptonaći jako puno karakterističnih osoba, koje neke zbog lajka i komentara i neke pažnje čine neke lude stvari, dok imamo i onih koji stvarno vole neke neobične stvari, pa spoje ugodno sa korisnim.

Nekada nismo ni svjesni koliko imamo specifičnih osoba, neke koje vole stalno i puno da jedu, neki koji vole avanturu i divljinu, dok imamo i onih koje vole opasnosti i razne vrste opasnih stvari. Nekima ipak društvene mreže služe za to da se informišu o dešavanjima u svijetu, kao i tome da imaju komunikaciju sa prijateljima, dok imamo i one koji jako dobro zarađuju, od tih istih društvenih mreža.

Danas idemo do Sjedinjenih Američkih Država gdje je jedan slikar i vajar po imenu Ra Polet svaki dan odlazio u jednu pećinu u pustinji, gdje je provodio po cijele dane i to punih 10 godina unutra. Svi su se apsolutno pitali šta on zapravo tamo svaki dan uopšte radi, jer nikome nije htio da otkrije svoju tajnu i misteriju. 

On je tako svojim rukama vajaop i pravio razne rupe i izbočenja da bi se svjetlost u određenom dobu dana mogle igrati sa tim stvarima. U toj pećini napravio je golim rukama preko 20 soba koje izgledaju fantastično u toku dana kada je najjače sunce, pogledajte u nastavku videa kako ovo remek djelo izgleda.

Preporučeno