DRUŠTVENE MREŽE SU DANAS DOKAZALE DA SVAKO MOŽE ZA VEOMA KRATKO VRIJEME POSTATI JAKO POPULARAN. JOŠ AKO DRŽITE DO SEBE I AKO STE ZGODNI, ONDA TO MOŽETE I JAKO LIJEPO NAPLATITI. TO DJEVOJKE SA SVIH STRANA SVIJETA ZNAJU JAKO DOBRO, TAKO DA PUNO RADE U TOM ŽELJENOM PRAVCU. ZNAJU KLJUČ DO USPJEHA, I JAKO IM DOBRO IDE U TOM SEGMENTU.

Danas vam predstavljamo jednu djevojku od koje vas naprosto može zaboliti glava. Njeno ime je Žožo Van suti, i dolazi nam iz Malezije, ona je naime jako uspješni američki model i najbolji primjer kombinacije jako zgodnog tijela, i savršene figure kao i prelijepog lica, pješčani sat je termin, koji se koristi za djevojke sa savršenim mjerama, silikona i ostalih oblina, kao i ostalih dijelova njenog stvarno prelijepog tijela.

Žožine fotke ostavit će vas bez teksta i bez daha, to je sasvim sigurno, jer je stvarno perfektna linija kod nje. Foto šutingom i manekenstvom se bavi još od davne 2014. godine. Iako ima nepunih 28 godina, već uveliko koristi botoks i određene supstance za povećanje obraza i dojki, a na svom jako lijepom tijelu imala je i niz plastičnih operacija, što je i više nego vidljivo golim okom.

Ona je kao što smo i rekli, zaradila ogromne novce od sponzora, koji je prate na društvenim mrežama. Živi lagodnim životom, a u Ameriku je dovela i svoju sestru Mišel, koja je također krenula njenim stopama.