Mi se u nastavku današnjeg članka malo bavimo o društvenim mrežama, i koliko su zapravo one postale i više nego popularne u celom svetu na globalnom nivou. Međutim, ono što je itekako popularno u poslednje vreme je to, da su brendovi postali i više nego popularni, tako da se u biti ne možete slikati ako na sebi nemate neki jako dobar brend. 

Ljudi svih generacija su definitivno postali i više nego opčinjeni sa tim stvarima, ali ono što je još čudnije je to, kada se sve to prenosi na sopstvenu decu. Majke su svakako najviše krive u vezi toga, jer na primer našeg današnjeg članka, bebe koje još uvek nisu svesne, na sebi imaju stvari koje su papreno skupe, i onda tako obučene idu na profile svojih majki. 

Najbolji primer nam dolazi iz Kalifornije gde je popularna blogerka Doroti Smit jednostavno opčinjena sa versaćijem, a osim toga što jooj je cela kuća u znaku ovog brenda, ona je obukla i svoju bebu od glave do pete u stvari koje pripadaju ovom jako poznatom modnom kreatoru. 

Njena ćerka se zove Stela, aa ona i je i njoj napravila Instagram nalog, iako ima tek 2 godine, a prati je preko 100.000 folovera. Pogledajte i sami ove slike, i svakako nam javite vaše utiske, da li je ovo normalno ili nije?

Preporučeno