U nastavku današnjeg članka malo se vraćamo u prošlost, a dotaći ćemo se filmske industrije, koja je u to vreme napravila moždaa i svoje najveća ostvarenja. Mnogo je poznatih glumacaa i muzičara koji više nisu nikako sa nama, a pre par dana smo se i oprostili od velike Marine Tucaković, a njena sahrana je zakazana za sredu u 12:30 minuta.

Mi se danas malo podsećamo na Gordanu Bjelicu koja je igrala nekoliko popularnih domaćih serija, a publika je najviše pamti kao Bebu, sekretaricu čuvenog Popare u seriji “Srećni ljudi”. Gordanu smo gledali u serijama “Porodično blago” i “Zvezdara”, a od kada je sve otišlo nizbrdo, ona se pojavila u rijaliti programu Farma. 

Vrlo dobro se zna da se u rijaliti programe uvek pojavljuju svi oni koji nemaju više šta da izgube, jer im je to slamka spasa, pomoću koje bi mogli da povrate svoju karijeru, pa je tako i ona pokušala, ali ne baš sa nešto puno sreće i uspeha. Ona je tada šokirala baš sve gledaoce jer se ljubila sa pokojnim Ekremom Jevrićem i pevačem Erom Ojdanićem, a posebno šokantno bilo je kada se saznalo da nakon ispadanja iz rijalitija nije imala para ni za taksi kako bi otišla kući.

Sad vi možete samo da zamislite, koliko je ona bila loša i u ovom rijaliti proggramu, kada je sav honorar morala da da produkciji u vidu kazni. Evo kako onda danas izglčeda, sećate li se je vi?

Preporučeno