Ispovijest jedne djevojke privukla je dosta pažnje korisnika društvenih mreža, a njena ispovijest odnosi se na najsretniji dan u njenom životu, koji joj je kako je ona rekla uništila jedna njena djeveruša. Inače smo navikli da kada su svadbe u pitanju, da pročitamo da se desila neka smiješna i potpuno zanimljiva situacija o kojoj se danima priča i komentariše, ali isto tako dešavaju se i one malo manje lijepe, što je naša današnja tema.

Svaka mlada želi da joj najbitniji dan u životu bude savršen, da sve bude isplanirano do najsitnijeg detalja, i da ništa ne pođe po zlu. Djevojka čija je ispovijest osvanula na Reditu, je rekla kako joj je djeveruša uništila najljepši i najbitniji dan u životu, i da ona to nikako ne može da joj oprosti. Naime, radi se o tome da su u jednoj sobi bile djeveruše i mlada gdje su se spremale za vjenčanje, a onda je mlada u jednom trenutku izašla iz sobe, da bi jedna od djeveruša prišla vjenčanici da je pogleda izbliza, a onda joj je po vjenčanici prosula crno vino.

Mnogi misle da je ona to uradila namjerno, a mlada je cijelo vrijeme plakala i nije mogla da vjeruje šta joj se dešava, a sve to desilo se neposredno prije njenog izlaska pred oltar. Da sve bude još gore, vjenčanica je pripadala njenoj pokojnoj majci, a ova djevojka je napisala sljedeće: “Mama je umrla pre dve godine i silno sam želela da se udam u njenoj staroj venčanici. Pazila sam na tu haljinu kako bih je zaštitila od bilo kakvih oštećenja. Planirala sam da je nosim samo tokom ceremonije venčanja, a kasnije da se presvučem u drugu haljinu”. Ostatak teksta pročitajte ovde.