Kada je u pitanju vjenčanje to je jedan od najposebnijih trenutaka u životu svake mlade i za taj dan ona se posebno priprema. Ali, nekada osjećanja koja mi osjećamo u tom trenutku kada stajemo na takozvani “ludi kamen” mogu da budu baš pomiješana, a pogotovo ako uzmemo u obzi činjenicu da tog istog dana budemo jako osjetljivi.

Sada mi donosimo jedno takvo iskustvo koje je doživjela jedna anonimna žena čija je ispovijest osvanula na društvneim mrežama. Ona se udala u subotu, a nije ni slutila da će toliko plakati na kraju dana svog venčanja, i da joj neće biti nikako dobro. Nakon što su gosti otišli svojim kućama, ona i njen muž su počeli da gledaju poklone koje su dobili, koverte i sve ono što su taj dan od svojih prijatelja i rodbine dobili. Međutim, njima je jedna koverta privukla veliku pažnju, to jeste rukopis kojim je pisano, a to je bio rukopis njenog dede.

Ona je odmah odlučiila da otvori ovu kovertu da provjeri koliko ima novca i koliko je deda dao za njenu srećnu budućnost, a kada je otvorila samo se zaprepastila. U toj koverti je bilo samo 5 evra, ali onda je vidjela da ima i jedno pismo u koverti. Izvadila ga je i počela da čita a na prvoj rečenici su joj krenule suze na oči. Deda je napisao da je taj dan bio mnogo ponosan i najsrećniji čovjek na svijetu, jer je gledao kako ona postaje samostalna žena, i da počinje da gradi svoju porodicu.

Napisao je kako bi cijeli svet joj poklonio da može, ali nema više i ne može, a odvojio je samo 5 evra. Ona je rekla kako se iskreno u tom treutku mnogo razočarala i osjećala se poniženo, a nije zbog novca, već u tom trenutku je osjećala nepoštovanje, ali ove riječi vrijede više nego da je poklonio joj 1000 evra.

Preporučeno