Kako ste i sami po naslovu mogli da zaključite naša današnja tema bit će djevojke koje su mnogo zastupljene na društvenim mrežama, tačnije influenserke, jutjuberke, i sve ostale koje se na bilo koji način eksponiraju javno, da su skoro pa sve one uradile barem po jednu estetsku korekciju na sebi. Naime, u tome nema ništa loše ukoliko se sa time ne pretjeruje i ukoliko se sve uradi pod nekim normalnim standardima. Neke od naših dama mnogo su pretjerale u tome, a kao jedan od primjera navest ćemo starletu Maju Marinković.

Ona je također i bivša rijaliti učesnica, a neko je ko je bukvalno promijenio lični opis, jer ova djevojka uopšte ne liči na sebe, a kao dokaz tu su fotografije kada se ona tek pojavila u rijalitiju, kao i ove sadašnje, te je razlika i više nego očigledna. Naša današnja tema bit će jedna djevojka koja je inače iz Australije, a koja zanimljivo ima srpske korijene, i njeno ime je Tara Jovičić, koja je zajedno sa roditeljima otišla da živi u Australiju, kada je ona imala samo dvije godine. Njen otac je iz okoline Lazarevca, a majka joj je iz Niša, a Tara tamo radi kao medicinska sestra, ali je isto mnogo zastupljenja na Instagramu gdje ima preko 120 hiljada pratilaca.

Za sebe ona je rekla da u slobodno vrijeme ona radi i kao fitnes instruktor, a ono što je zanimljivo i pomalo šokantno jeste da je ona rekla kako je do sada imala preko 32 intervencije na sebi, na koje je potrošila preko 7 miliona eura, ali ono što je ipak sve šokiralo jeste da je ona rekla da nema namjeru da tu stane, a nedavno je na svom Instagram profilu sa svojim pratiocima podijelila da ide kod jednog poznatog ruskog stručnjaka koji radi na Floridi, jer želi da uradi nekoliko korekcija na grudima.