PLASTIČNA HIRURGIJA JE DANAS MOŽDA MEĐU 3 NAJISPPLATIVIJA POSLA KOJE MOŽETE DA RADITE. SVCI VOLE PLASTIČNE UMETKE, I NEMA KO IM MOŽE UOPŠTE ODOLITI, A NAJVIŠE DANAS TO RADE ŽENE, POGOTOVO ESTRADNE ZVIJEZDE, KOJE ISPRAVLJAJU GOTOVO SVE NA SEBI, NE BI LI IZGLEDALE ŠTO LJEPŠE I ATRAKTIVNIJE. NEKI OD NJIH STVARNO NEMAJU UKUSA NI MJERE, PA ONDA STVARNO PRETJERAJU SA SVIM TIM OPERACIJAMA.

Njeno ime je Nataša kraun, i ona je Srpkinja koja živi i radi u Švedskoj, i njoj će biti posvećen današnji članak. Da i ne pretjeruje ova djevojka od 27 godina, kada je sebi ovu titulu dodijelila, da je kraljica zadnjica u svijetu, dokazuju i fotografije na kojima je stvarno jedino primjetno da ima pozadinu stvarno velikih i ogromnih razmjera.

Nataša, inače djevojka porijeklom iz Srbije, iako radi i živi u Švedskoj, ima vjerovali ili ne, čak 135 kilograma i visoka je svega 157 centimetara, dok joj je obim bokova čak 182 velika centimetara.

Ona, naime ističe kako joj je Kim Kardašijan modni uzor, i da želi postati poput nje,jednoga dana, a tvrdi i da pozadinu povećava da bi se osjećala moćno i veoma atraktivno ali i poželjno.

Dnevno unosi preko 6.000 kalorija da bi povećala svoju tjelesnu masu, provodi dane konstantno jedući slatkiše i pice, a priznaje i da zna svaki mjesec pojesti i preko 7 kilograma eurokrema, Ali, svakako su silne plastične operacije glavni i isključivi krivac što ima stvarno i jako veliku stražnjicu.

Ona je naime, počela još sa 20 godina da radi silne estetske operacije da bi danas dogurala dokle je i došla.