Nije nikakav tajna da je princ Vilijam u svoje vrijeme bio veliki zavodnik, pa je bilo i nekih priča da je svoje zavodničke moći koristio i u vrijeme kada je već bio sa Kejt i kada je ona bila i trudna. U svim tim pričama je Kejt ta koja je jadna i ponižena, a to je bilo lako povjerovati, posebno kada se uzme u obzir njihovo ponašanje na samom početku njihovog odnosa, kada su bili čak i raskinuli i kada su mnogi shvatili da buduća kraljica i nije tako naivna kako izgleda, jer se i ona bila smuvala sa Vilijamom da bi se osvetila bivšem dečku koji ju je bio ostavio i slomio joj srce

 

Ipak, sve osobe koje su na neki način povezivane sa njima dvoma su se pojavile i na njihovom vjenčanju, a tako su htjeli da stave javnosti na znanje da među njime nema zle krvi, mada smo pojedine zvanice vidjeli samo tada i nikada više, što pokazuje da tu nema priče o nekim velikim prijateljstvima. Jedna od njih koja je svojevremeno privukla veliku pažnju je i Arabela Masgrejv, za koju se dugo pričalo da je umalo postala princeza, odnosno ono što je danas Kejt Midlton.

Po pisanju stručnjaka koji se bave kraljevskom porodicom, Arabela je bila najveća Vilijamova ljubav, a emocije su bile toliko jake da je Vilijam razmišljao da napusti koledž i da upiše neki drugi samo da bi bio bliže njoj i da bi se češće viđali. Ljeto prije njegovog odlaska proveli su zajedno, a par je pravio ozbiljne planove za budućnost.

Inače, Arabela je Kćerka Nikolasa Masgrejva, bivšeg menadžera Polo kluba “Cirencester”, a velike su šanse, da su se stvari malo drugačije odigrale da bi upravo Arabela bila nova vojvotkinja od Kembridža. Kako je otkrila Kejti Nikols, koja je kraljevska biografkinja Arabela je bila dio “The Glosse Posse” aristokratske grupe, nestvarno lijepa, te ne čudi što je Vilijamu brzo zapala za oko. Desila se veoma strasna romansa između njih dvoje, a onda su krenuli problemi kada je Vilijam otputovao u Škotsku na Univerzitet Endruz.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE