Da neobične priče o ljubavi postoje, dokazuje i žena Jasmina Grogan koja je na veoma neobičan način upoznala svoga sadašnjeg mužaOna je toga dana, kao i svakoga drugog, otišla u prodavnicu, a ispred supermarketa je ugledala beskućnika kojemu je željela da pomogne. Ponudila mu je novac, ali on nije želio da ga prihvati, a nakon što je ona završila sa kupovinom, pitao ju je da li želi da joj pomogne oko kesa i da ih ponese: “Pitao me je da li meni treba pomoć oko nošenja cegera do taksija koji me je čekao. Rekla sam da mi treba. Pitala sam ga da li želi da mu donesem nešto za jelo. Bilo mu je prilično neprijatno, ali je ipak odgovorio potvrdno, pa smo izašli zajedno na večeru”, ispričala je Jasmina.

Na večeri su dugo razgovarali, najviše o njegovom životu, a da bi ostali u kontaktu Jasmina mu je kupila mobitel, a prva poruka koju je dobila od beskučnika, koji se zove Makaulej Murčiej je glasila: “Uljepšali ste mi dan, hvala Vam puno na svemu, nevjerojatni ste. Ne mogu da prestanem da mislim na Vas”. Ona mu je poručila da ne mora da jojs e zahvaljuje pa ga je upitala da li može da ga izvede na ručak, a to se desilo, da bi nakon ručka otišli kod nje:

“Donijela sam mu novu odjeću i rekla mu da može da prenoći, ali je na kraju ostao mnogo duže od jedne noći. Odmah smo se zaljubili. Znala sam da je on pravi muškarac za mene. Bio je tako dobar i fin. Od tada se nismo rastali”, rekla je Jasmina.

Makaulej je odlučio da pronađe posao i poradi na svom izgledu, a njih dvoje danas u braku imaju i dvoje djece. Kako Jasmina kaže, dargo joj je da su im se putevi ukrstili, te da zna da se sve dešava sa razlogom. Rekla je kako joj je muž napravio život mnogo boljim i da sada ne može da zamisli život bez njega. Aktivni su i na društvenim mrežama i često objavljuju svoje zajedničke fotografije, a mnogi Jasminu zbog svega što je napravila zovu ”anđelom na zemlji”