U nastavku današnjeg članka se bavimo sa Zadrugom, najgledanijim rijaliti programom na našim prostorima koji se već godinama nalazi na prvom mjestu bez konkurencije. Iz sezone u sezonu gledaoci ovog rijalitija imaju priliku da gledaju prave spektakularne situacije koje im prirede učesnici, a prošle pete sezone imali smo priliku da vidimo nešto do sada neviđeno.

Pri tom mislimo na prevaru Dalile Dragojević, koja je javno prevarila muža Dejana, i ušla u turbulentnu vezu sa Filipom Carem, a sve to imali smo priliku da i sami gledamo. Na kraju zasluženo pobjedu je odnio Dejan, dok je Dalila prema mišljenju mnogi zauzela drugo mjesto ali nezasluženo. Iako je Željko Mitrović čelnik Pink televizije, kao i tvorac ovog rijalitija na početku pete sezone izjavio da je to ujedno i poslednja sezona, ipak je sve ljubitelje rijalitija obradovao, te je najavio šestu sezonu, koja će već početi sljedeći mjesec.

Domaći mediji došli su u posjed nekih od novih učesnika, a mnogo je onih koje smo do sada imali priliku da gledamo do sada. Starleta Stanija Dobrojević ponovo će ući u rijaliti ,,Zadruga 6″, a kako se spekuliše, ona će biti samo gost, što se desilo i prethodne sezone, te je izvor rekao: “Stanija ulazi kao gost, jer za nju je više previše da ostaje tamo sve vreme. Ona zavrti priču sa muškarcima i devojkama, napravi haos i nestane, što bi se reklo. Stanija je neko ko uvek izazove ljubomoru kod zadrugarki, jer koji muškarac se ne bi borio za nju?”, rekao je izvor, a spekuliše se i da će u šestu sezonu ući i njen bivši dečko Marko Marković. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno