I danas ćemo da se bavimo sa novostima koje se odnose na rijaliti program, a pri tom mislimo na rijaliti Zadruga koji je na našim prostorima najgledaniji. Imali smo do sada priliku da gledamo pet sezona ovog rijalitija, gdje je pobjednik bio Dejan Dragojević, a sada će za samo nekoliko dana da počne šesta sezona o kojoj se već dugo vremena priča.

Dakle, nova šesta sezona rijalitija Zadruga počinje 9.septembra, i o novim učesnicima se dosta piše, pa se tako spominje dosta starih učesnika, ali isto tako spominje se dosta novih imena, a vjerujemo da će itekako da se pokažu. Počeli su da se snimaju profili za nove učesnike, putem kojih će se oni predstaviti publici. Tako su sada poznata imena nekih od učesnika, pa među njima se spominje Tamara Nikolić, inače javnosti poznatija kao di džej Tamaris, a u novu šestu sezonu ona ulazi kako bi se promovisala, pa je tako izjavila sljedeće:

“Poznajem bivše zadrugare, Boru, Filipa Đukića, Milana Petkovića… Ulazim radi muzike, da bih što brže uspela sebe da promovišem.” Dalje, u novoj sezoni naći će se i Ana Spasojević, bivša rijaliti učesnica koja je rekla da ulazi da bi opet bila svoja, kao i prethodne sezone, a dodala je i to da je ona tužila Marka Osmakčića i Viktoriju Mitrović. Ana je izjavila: “Ulazim da budem ja, kao prošle godine. Ne treba mi nikakva priča”, rekla je ona. Ostatak teksta pročitajte ovde.